Поръчка и доставка
ПЛАЩАНЕ

Заплащането на поръчаната стока може да се извърши по три отделни или в комбинация един с друг начина, като независимо от избрания начин на плащане, сумата за заплащане е една и съща и не се начисляват допълнителни такси за обработка на плащането.

•    С „наложен платеж” - плащане в брой на куриера при доставката. Поръчки с наложен платеж може да изберете ако общата сума не надвишава - 200 лева!

•    С „превод по банка” - превод по банков път(при завършване на поръчката се визуализира прозорец с инструкция за плащане.


За всяка поръчана стока потребителят трябва да заплати цената, която е обявена в електронния магазин към момента на поръчката. Цената на всяка стока може да се променя динамично.


I. Доставка

За поръчки на стойност над 200 лв -  Плащането се извършва задължително по банков път.!!!

За поръчки на стойност над 100 лв не се таксува доставка, а за поръчки до 100 лв се заплаща доставка според избраният метод на доставяне(избраната опция за куриер при завършване на поръчката.)

 (при определени промоционални кампании, доставката може да бъде безплатна за всички поръчки).


II. Срок на доставка

Обикновена доставка - в срок до 4 работни дни от момента на потвърждаването на поръчката от наш консултант по имейл или телефон - за налични артикули на склад.

Удължена доставка - в срок до 30 календарни дни от момента на потвърждаването на поръчката от наш консултант по имейл или телефон - за артикули, които са с допълнителна заявка от нашите партньори.

В изключително лоши атмосферни условия или поради извънредни ситуации, свързани с логистиката, срокът може да бъде удължен.

III. Условия за връщане на закупената стока

При поръчки от Inter Decor Варна ,връщането на някой продукти е невъзможно ,поради естеството на нашите продукти .

Пример - (при поръчка на корнизи,пердета и други продукти свързани с изработване и оразмеряване)

Разходите по връщане на стока са за сметка на клиента.

В случай на проявено желание за връщане на закупена стока, молим да се свържете с наш представител на телефон 0877  078  706 за уточнение на последващите процедури.